facebookpixel

Reviews

U kunt hier een greep van de meest recente reviews vinden van onze klanten.

Het is geweldig zoon goedkope hosting ik dacht doen en heb er geen spijt van gekregen dankjewel serverbuilds

10

Door: Michiel | Datum: 02-09-2016

Goed, snel, klant vrien delijk. ..en niet onbelangrijk goedkoop

9

Door: dennis | Datum: 01-09-2016

GEWELDIG super fijn systeem zeker een hosting bedrijf om aan te raden

10

Door: Christiaan | Datum: 31-08-2016

Het is een goede hosting ik host er al een lange tijd.
Het is goed snelle reactie van de medewerkers zeker een aanrader.
Problemen worden zo snel mogelijk opgelost.
En ze helpen veel klanten.
Het is niet duur.
Ze helpen je met dingen zoals Bungee instellen etc.

10

Door: Isaak | Datum: 31-08-2016

Serverbuilds staat voor topservice.
Ik zit nu al een kleine 2 jaar bij Serverbuilds en heb alleen maar positieve evolutie gezien.
Servers zijn altijd lagvrij en de support is uitstekend.
De nieuwe functie om domeinen te configureren met bestaande servers van MineCraft en Teamspeak zijn in 1 minuut klaar voor gebruik.

Ik heb dus nooit spijt gehad van al mijn aankopen op Serverbuilds!

10

Door: Miguel | Datum: 31-08-2016

goede service en makkelijk te regelen

9

Door: Dayenne | Datum: 31-08-2016

Super maak al zeer lang gebruik van serverbuilds gewoon top.

9

Door: Sander | Datum: 30-08-2016

Goede server, zonder lag en de staf is 24 uur per dag bereikbaar. Kortom, een goede website om servers te hosten

9

Door: Luuk | Datum: 30-08-2016

Goeie server en hosting bedrijf zekker een aanrading

10

Door: Reem | Datum: 30-08-2016

Super goed

10

Door: Noah | Datum: 29-08-2016

SuperGoed En Snel De Server Ontvangen En Super Goede Kwaliteit Nou heb Ik Niet De Beste Server Maar Ik Kan Wel Super Grote WorldEdit Commands

-----
Tot Nu Toe Geweldig
-----

10

Door: Twan | Datum: 29-08-2016

Zoals meestal een goede service. De geautomatiseerde afhandeling kan/kon iets beter. Nu twee maal geen signaal vanuit het systeem gekregen dat mijn abonnement zou komen te vervallen. Contact met Dennis geeft echter aan dat dit een bekend probleem was en dat hier aan werd gewerkt. Bij de tweede keer was de oplossing er maar ben ik hier niet van op de hoogte gesteld. Wederom heeft contact met Dennis dit zeer snel tot een oplossing mogen brengen. Conclusie: bij ieder bedrijf zijn er probleempjes. Serverbuilds doet echter zeer zijn best om dit snel op te lossen. Chapeau!

9

Door: Tudor | Datum: 29-08-2016

Echt top zij jullie!
Ik koop Nu al ongeveer een jaar bij jullie server's!
maar heb er echt nooit problemen mee !
Geen lagg niks
En voor dat geld! Jullie zijn zo onwijs goedkoop! en vriendelijk!
En hoop dat serverbuilds voor altijd zal mogen bestaan!!!!!

10

Door: Dylan | Datum: 28-08-2016

Serverbuilds is een goede host met goedkope servers, Buiten dat word je goed geholpen als je een vraag hebt dus ik raad zeker serverbuilds aan als host voor een website of minecraft [email protected]

10

Door: Dylan | Datum: 28-08-2016

Serverbuilds is heel makkelijk te gebruiken vergeleken met andere hosting bedrijven! ik raad serverbuilds zeker aan!

10

Door: lolitsniels | Datum: 28-08-2016

Ik host nu al 2 jaar hier en ik heb geen opmerkingen! De service die jullie leveren is gewoon te goed, in vergelijking met andere bedrijven. Mijn server draait nu een zware modpack, maar ik kan gewoon zonder lagg en crashes spelen!

Hartelijk dank voor mijn al 2-jaar durende topervaring

9

Door: Willem-Floris | Datum: 27-08-2016

Erg tevreden

9

Door: Jurrie | Datum: 27-08-2016

Fijne server, geen lag

8

Door: Martijn | Datum: 26-08-2016

Prima host! Meteen geleverd, lekker goedkoop en alles werkt gewoon prima!

9

Door: Dylan | Datum: 25-08-2016

Top service !

10

Door: Thomas | Datum: 25-08-2016

Ervaring is zowiezo helemaal top! Ook de hulp, vrij snel antwoord! Ben heel tevreden!

10

Door: Edith | Datum: 25-08-2016

Geweldige host, Was eerst eventjes naar de FTP zoeken maar bleek met Filezilla te zijn. Prima service, valt nooit uit, Dikke thumbs up!

10

Door: Rens | Datum: 24-08-2016

Alles ging goed zeer tevreden!

10

Door: Lex | Datum: 24-08-2016

Mooi en betaalbaar alles-in-één pakket en prima bruikbaar met Filezilla.

8

Door: Jesse | Datum: 23-08-2016