facebookpixel

KegS Survival

Geen zin om te lezen? IP:185.114.156.102:27107 Slots: 100 

Welkom op het Nederlandse topic van Kegs Survival! De Minecraft Multiplayer server die Factions naar een ander niveau brengt!

Deze server is Vanilla met leuke toevoegingen van ons zelfgemaakte menu met shop, quests, items en nog veel meer om jou de leukste RPG ervaring te geven.

Je kan eén van de vele Factions joinen die jou zullen helpen bij het ontdekken van de server. Of je begint je eigen Faction, wordt jou Faction nummer 1? Het maakt niet uit welk pad je kiest, want iedereen zijn hoofddoel is om een van de grootste Factions te worden. Onthoud wel dat je voorzichtig moet zijn, omdat je niet wilt eindigen in een oorlog tussen meerdere teams!

Met features zoals Factions/McMMO, PvP, Questen en nog veel meer kan je er vrijwel zeker van zijn dat je je weg zal vinden binnen Kegs Survival!

Door simpelweg te spelen verdien je punten die op hun plaats gebruikt kunnen worden om jezelf beter te maken. Kies je voor om je PVP te verbeteren, je Faction uit te bereiden of ga je voor de skills van McMMO. De keuze is geheel aan jou!

In deze server begin je als 'normale' player en zal je nieuwe ranks unlocken door simpelweg te spelen. De tijd die je speelt bepaald voor jou je level en rank! Speel je meer? Dan word je sneller beter.

Let op! Deze server maakt gebruik van donaties om ranks/skills/upgrades te unlocken.[/size] Opbrengsten gaan 100% naar de server!


Donaties

Server verlengen 5 eupi.. €5,00