facebookpixel

FAQ - Eigen mods installeren

Belangrijke informatie:

  • Wij zijn niet aansprakelijk voor de problemen die kunnen ontstaan tijdens het gebruiken van mods
  • Mods zijn te downloaden op deze website: http://www.minecraftmods.com/
  • Je past met mods je eigen jar aan, wat dus je eigen server beïnvloed. Aangezien elke mod anders is, is het voor ons onmogelijk erbij te helpen. Dus installeren doe je zelf en er is geen support op crashes.

Ten eerste moet je zorgen dat de mod werkt op de Multiplayer versie van de Minecraft versie waarmee je werkt, het moment van schrijven is dat 1.7.2/1.7.4. Soms moeten hier nog andere mods voor geïnstalleerd worden, zoals Forge en/of ModLoaderMP.

Schakel custom.jar in via de versie selector binnen het paneel, hierna dien je een eigen jar te downloaden waarop je de mod wilt installeren. Installeer de benodigde bestanden en upload je jar onder de naam custom.jar via het programma Filezilla. Hierna heb je de mods geïnstalleerd.

Het kan zijn dat er nog meer handelingen moeten zijn voor je betreffende mod, deze dien je zelf te doen. Er staat (als het goed is) op de originele pagina van de mod een uitleg hoe je deze dient te installeren, volg deze dan goed op.

Let dus op dat er veel support op bijvoorbeeld crashes vervalt. Wij zijn niet verantwoordelijk als dit enige schade brengt aan je bestanden. Maak altijd backups met regelmaat.

Door: JordiWaal
Datum: 26-01-2015
Gelezen: 9,497x