facebookpixel

Minecraft: Ray Tracing is hier! 5762x bekeken

Minecraft Ray tracing

Mojang is zojuist met een update voor Minecraft bedrock gekomen, waarin ze Ray Tracing hebben toegevoegd. Ray Tracing voegt een totaal nieuwe ervaring toe aan Minecraft. Ray Tracing lijkt op het gebruik van een shaderpack, alleen werkt het veel beter en is het native geïntegreerd. Je game ziet er veel realistischer uit.

Wat kan ik verwachten?
Wij hopen dat Ray Tracing ook naar Minecraft Java komt, omdat het de ervaring van Minecraft totaal veranderd. Wel heb je hiervoor een speciale Nvidia GPU voor nodig die Ray Tracing ondersteund.

Minecraft raytracing water

Wil jij weten hoe goed Minecraft eruit ziet met Ray Tracing? Bekijk dan de volgende video op het Minecraft Youtube kanaal. Hierin laten ze beelden zien van de nieuwe Minecraft update. Zo kun je ook met een slechte computer een kijkje nemen naar de nieuwe features.

Ray Tracing vereist wel een goede computer. Zo kan het zijn dat je FPS er zelfs door naar beneden gaat. Dat haalt wel een beetje het voordeel van Minecraft weg, namelijk dat Minecraft op (bijna) iedere moderne computer goed speelbaar is.

Minecraft raytracing sunset

Wij zijn super enthousiast over Ray Tracing, en hopen dat het snel wordt toegevoegd aan de Java editie van Minecraft. Omdat dit toch een beetje de leukste editie is in onze ogen.

Hou jij ook van van Minecraft? Bestel dan nu een Minecraft server bij ServerBuilds! Wij zorgen voor alle techniek zodat jij met je vrienden lekker kunt spelen.

|