facebookpixel

Over ons

Op deze pagina kan je alle informatie vinden over ons bedrijf. Dit bedrijf is ooit gestart door Dennis Smink, maar is ondertussen uitgegroeid naar een van de grootste hosting bedrijven in Nederland.

Er wordt bij ons erg aan het milieu gedacht. Het datacentrum, waar onze server staan, zijn voorzien van groene stroom en is uitgerust met zonnepanelen.

Ons bedrijf bestaat ondertussen al meer dan 3 jaar en is zeer gegroeid. Wat begon met 1 medewerker, groeide uit naar meerdere medewerkers. Ook zijn wij op het gebied van producten gestegen. Ons aanbod is steeds groter geworden en er is meer te koop.

Wegens onze ervaring kunnen wij goede support bieden. Deze support tickets zullen door ons zorgvuldig worden beantwoord, en zo snel mogelijk. En dankzij ons eigen paneel is het oplossen van fouten zelfs erg makkelijk zelf te doen! Voor overige vragen staan wij natuurlijk ook klaar.

Ons eigen paneel staat ons toe makkelijk nieuwe dingen toe te voegen, waardoor we kunnen blijven uitbreiden. Dit blijven we natuurlijk ook doen in de toekomst. Zowel onze huidige services als de toekomstige.

Heb je nog overige vragen, twijfel zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via Facebook, Twitter, de contact pagina of een ticket. We staan iedereen graag te dienst.