facebookpixel

Minecraft 1.17 Caves & Cliffs update 4906x bekeken

Minecraft 1.17 Caves & Cliffs

Mojang Studios heeft aangekondigd dat er een nieuwe update zal worden uitgebracht voor de Java-versie van Minecraft, evenals Minecraft: Bedrock Edition op elk platform waarop het momenteel beschikbaar is, waaronder Xbox Series X|S, PS5, Nintendo Switch, iOS en PC.

De nieuwe update wordt opgesplitst in twee delen. Het eerste deel, 1.17 is beschikbaar op 8 juni, zal nieuwe dieren in het wild bevatten in de vorm van geiten en axolotl, evenals een nieuwe vijandige menigte genaamd “the Warden”, een blinde menigte die op de loer ligt in de Deep Dark Biome.

Er worden ook nieuwe blokken aan het spel toegevoegd, waaronder koper, amethist en meer. De tweede helft van de update is zal later in het jaar uitkomen en zal nieuwe biomen en functies voor wereldgeneratie bevatten.

Mojang heeft de volgende reden gegeven voor het opsplitsen van de update in meerdere versies: "Zodat het ontwikkelingsteam een reeks opwindende functies kon leveren zonder concessies te doen aan kwaliteit, betrouwbaarheid of functionaliteit voor spelers".

Minecraft Caves & Cliffs 1.17 zal op 8 juni worden uitgebracht, dit is het eerste deel van de update er zullen nog updates volgen met verbeteringen.

Minecraft Server Kopen

Eigen Minecraft server kopen?

|