facebookpixel

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders leggen we hier uit, wat gebeurt er op ServerBuilds.nl, wat kost het, en wat brengt het allemaal met zich mee.

Voor wie is ServerBuilds bedoelt?

ServerBuilds heeft geen leeftijdslimiet. Hoewel het voor kinderen jonger dan 16 jaar wel verplicht is aan je ouders toestemming te vragen om een dienst af te nemen bij ServerBuilds.

Verder is iedereen vrij om te bestellen en bekijken wat hij/zij zelf wilt op ServerBuilds.

Is ServerBuilds veilig?

ServerBuilds maakt gebruik van een SSL verbinding, dit kunt u zien aan het groene teken bij het web-adres.
Alle gegevens tussen u, en de server worden veilig verzonden. Ook slaan wij uw data veilig op en word deze niet gedeeld met derde partijen. Alles wat op ServerBuilds.nl gebeurt, blijft op ServerBuilds.nl. Dit valt onder Privacy reglement.

Wij maken er u op attent dat ServerBuilds nooit vanaf een hotmail, shortmail of andere e-mail dienst e-mails stuurt, dit doen wij vanaf een @serverbuilds.nl adres. Meld het alstublieft bij ons als u het vermoeden heeft dat iemand zich impersoneert als ServerBuilds via een ander e-mail adres.

Zijn er kosten en contracten aan verbonden?

Het aanmelden op ServerBuilds is gratis en kost geen geld, na registratie zit u alsnog nergens aan vast en bent u vrij om te kopen/bekijken wat u wilt. Als u een aanbod krijgt van iemand anders om een account te kopen, doe dit dan niet. Uw eigen account geeft uzelf veel meer privacy en beter gevoel.

Bij het aankopen van onze diensten worden er geen ingewikkelde contracten gebonden. U zit dus nergens aan vast en er zijn geen verplichtingen.

Een gekochte dienst is opzegbaar wanneer je dit wilt, indien je een bepaalde dienst niet wilt behouden kan je deze laten verlopen door de dienst niet te verlengen.