facebookpixel

Reviews

U kunt hier een greep van de meest recente reviews vinden van onze klanten.

Werkt goed en het SB team staat altijd klaar om te helpen

9

Door: Ruben | Datum: 26-03-2017

Bijna geen problemen

8

Door: tiesto | Datum: 26-03-2017

Het een leuke server aan het worden maar een ding met de plugins is een beetje lastig ik zou graag er uitleg over willen hebben maar voor de rest is het wil goed overzichtelijk en je kan het meteen vinden (en ik zal ook graag willen weten hoe ik promissions te doen bij mensen

8

Door: Mark | Datum: 26-03-2017

Gewoon goed en snel!

9

Door: Daan | Datum: 24-03-2017

Ik vind dat alles heel gemakkelijk te vinden is als bijvoorbeeld wat aanpassingen of plug-ins wilt doen. De server waar ik nu op speel verloopt heel erg vlot zonder lagg. Ik ben echt blij dat ik op deze website een server heb aangevraagd, ik denk dat ik zeker nog wat ga verlengen en misschien wel upgraden.

10

Door: Dries | Datum: 23-03-2017

Nu zo'n 3,5 jaar bij Serverbuilds. Altijd naar tevredenheid. Er zijn in het verleden nogal eens DDOS aanvallen geweest, soms dagenlang. Dan was onze server niet bereikbaar en was ik wat minder blij. Als het lang duurde maakte ik wel eens een ticket aan waarop dan altijd gereageerd werd. In het afgelopen jaar bijna geen DDOS aanvallen meer gehad, dus server altijd online.

8

Door: Wim | Datum: 22-03-2017

Ik heb een domein gekocht, zoals deze mail me zei.. alleen weet ik niet wat het precies is of wat het doet, iedereen verteld me wat anders. de host ligt er ook te vaak uit. Voor de rest is alles prima! had enkel graag wat hulp gehad voor mij Domein!

7

Door: Kenji | Datum: 21-03-2017

is een goede host. echt een aanrader, ga zo door mannen van ServerBuilds!

8

Door: Andries | Datum: 20-03-2017

Het Is Super goed Heb tot nu toe gewoon kunnen doen wat ik wou doen! =)

9

Door: benjamin | Datum: 20-03-2017

Prima service, duidelijk en makkelijk in gebruik! Filezilla wordt goed uitgelegd minimaal een 9.

9

Door: Thijs | Datum: 20-03-2017

Geweldige service, Laatst lag ongeveer de hele server eruit. Ik ben bang dat het overbelast was. Maar het duurden maar even of alles deed het weer! Ik raad Serverbuilds van harte aan.

9

Door: Floris | Datum: 19-03-2017

Ik heb al vele servers gekocht bij Serverbuilds en wil in de toekomst zeker nog meer kopen, Serverbuilds zorgt er namelijk voor dat ik binnen enkele seconden mijn server heb en hem meteen kan opzetten zonder enkele problemen.

9

Door: Jorrit | Datum: 19-03-2017

Ik ben zeer tevreden over de server die ik gekocht het alles word duidelijk uitgelegd #besthostever

9

Door: michael | Datum: 19-03-2017

Weer eens een server bij MineBuilds, en ik zat er vroeger dus ik verwachtte best wel wat.
Maar sinds die tijd is er alleen maar vooruit gang geweest, Slack is enorm handig voor snelle support.
Uiteraard zijn er nu best wel wat problemen maar das ook logisch en er komt altijd weer wat beters uit!

9

Door: Max | Datum: 16-03-2017

Ik heb hele goede ervaringen met serverbuilds.. ik kan alles doen wat ik nodig heb, ik kan prima mijn server runnen! Top host!

9

Door: koen | Datum: 15-03-2017