facebookpixel

Reviews

U kunt hier een greep van de meest recente reviews vinden van onze klanten.

Geweldig en gemakkelijk! Support is super.

9

Door: nick | Datum: 13-08-2017

Het is een goede host. Maar ik heb soms wel wat lagg gehad in de host. Geen reclame, geen advertenties! Super tof vind ik het!

8

Door: Jayden | Datum: 13-08-2017

10

8

Door: elvis | Datum: 13-08-2017

10

10

Door: elvis | Datum: 13-08-2017

Goede server

9

Door: jevgeni | Datum: 11-08-2017

Prima, zoals altijdd.

9

Door: R | Datum: 09-08-2017

Het is een super hoste je kunt er een ip bij krijgen na keuze en het team is ook super aardig :D

10

Door: Didier | Datum: 09-08-2017

top hosting geen lag goede server goede prijs veel opties ik gebruik serverbuilds voor een prive server het kan veel aan misschien ga ik later een server netwerk beginnen op serverbuilds zit erover te denken echt top

10

Door: jordy | Datum: 06-08-2017

Ze te vrede en goed servies

10

Door: Demi | Datum: 06-08-2017

Cool

8

Door: kristan | Datum: 06-08-2017

Snelle servers, fijne panel!

7

Door: Floris | Datum: 04-08-2017

Snel en goedkoop tarief in verhouding met de snelle server

10

Door: Stan | Datum: 02-08-2017

Voor iedereen die een MC server nodig heeft: kies ServerBuilds!! Goedkoop en toch goede kwaliteit met een zeer uitgebreid controlepaneel. Zeker een aanrader! 10/10!

10

Door: Ryan | Datum: 02-08-2017

De server doet het goed ik heb nog geen problemen gehad. De server was ook makkelijk dn snel ingesteld. Het console is ook goed overzichtelijk, het is makkelijk om plugins te uploaden en het donatie systeem werkt ook nog steeds goed die is ook erg handig.
Het enige nadeel van serverbuilds is dat de support vaak erg traag reageert vergeleken met andere hostings. Het is ook jammer dat de prijzen wat duurder zijn geworden hoewel je er wel veel voor terug krijgt.

9

Door: Erik | Datum: 01-08-2017

Ik, als 3 week lange gebruiker van serverbuilds, kan je garranderen dat Serverbuilds leuk en betrouwbaar is. Ik heb nog NOOIT storingen gehad met mijn 1 GB server en ben erg tevreden met mijn aankoop. Serverbuilds bedankt hiervoor :)

10

Door: Tulin | Datum: 31-07-2017

Bij serverbuilds heb ik nog geen problemen ondervonden, de prijs kwaliteit is zeer goed. En ik en mijn vrienden kunnen dus leuk normaal op de server spelen. Dus 10/10

10

Door: robin | Datum: 31-07-2017

Werkt perfect!

8

Door: david | Datum: 31-07-2017

Snelle en goede service, in het begin wat problemen maar dat was grotendeels omdat ik er toen nog weinig van snapte.

9

Door: Stephan | Datum: 31-07-2017

perfect en ik word goed geholpen maar 1 ding zou ik wel graag willen en dat is dat bij plugins een hele lijst staat met plugins waaruit je kan kiezen en meteen op install kan klikken en dan zit de plugin in je server maar verder geen klachten! :)

8

Door: Nikay | Datum: 30-07-2017

het is een makkelijke en goede service het enige na puntje was dat hij vrij moeilijk deed over de custom jars

9

Door: Remco | Datum: 28-07-2017

Echt een goed keuze gemaakt! Geen lagg helemaal niks! Echt aangeraden

10

Door: Niels | Datum: 28-07-2017

goed en betrouwbaar haal liever meer mb dat is altijd beter

8

Door: ibrahim | Datum: 28-07-2017

Very very nice

9

Door: Derk | Datum: 28-07-2017

Top kwaliteit server geen lag en snelle service

8

Door: Sander | Datum: 27-07-2017