facebookpixel

Reviews

U kunt hier een greep van de meest recente reviews vinden van onze klanten.

Erg goede service, goeie kwaliteit servers en snelle updates naar een vernieuwde versie. Een en al top!

8

Door: Tim | Datum: 22-06-2017

Mijn ervaring met serverbuilds is geweldig. Ik heb nu al meerdere servers via dit bedrijf gehost en elke keer ben ik weer verbaasd door hoe makkelijk alles gaat. En er is ook goede support van serverbuilds zelf, als ik een vraag heb krijg ik altijd binnen 24 uur antwoord en het zijn ook goede en bruikbaare antwoorden die mij goed verder helpen.

9

Door: remon | Datum: 22-06-2017

Ik vind het een hele goeie server geen last van lag en alle problemen die ik vroeger heb gehad met servers zijn weg!

10

Door: Damien | Datum: 18-06-2017

Serverbuilds heeft goede kwaliteit maar juist de support kan beter ik wacht al een week op een antwoord van terug betaling. Maar verfer zijn ze goed

8

Door: Robbe | Datum: 17-06-2017

Server is van goede kwaliteit en niet te duur, en goede support.

8

Door: Bob | Datum: 15-06-2017

Ja het is n goede server, maar ik wil graag dat er meer srv's komen zoals: play. of mc. zoiets als het het is echt wel heel goede service

8

Door: Aaron | Datum: 15-06-2017

Goede servers. Altijd online!

9

Door: Floris | Datum: 14-06-2017

Beste server site ooit!

10

Door: Dries | Datum: 13-06-2017

Goede server,
Gebruik hem met een vriend en werkt goed. Makkelijk te maken en te spelen. Ik raad het aan!

10

Door: Gijs | Datum: 13-06-2017

Ik vindt dat jullie het super tof doen en dat jullie een goeie host zijn. Jullie zijn niet al te duur jullie kunnen ook leveren wat jullie beloven. En ik ben nu al een klant voor 5 jaar bij jullie :)

10

Door: Randy | Datum: 12-06-2017

Serverbuilds is een hele fijne Host.
Het is makkelijk,snel en veilig
Het is vooral makkelijk want ik kan alles in een keer vinden. Het is namelijk heel duidelijk en overzichtelijk.
Dus als je een server nodig hebt? Dan adviseer ik echt ServerBuilds want het is super makkelijk en handig.

Veel HostPlezier

Mvg Wouter

10

Door: wouter | Datum: 11-06-2017

Prima

8

Door: djgames | Datum: 04-06-2017

Wij vinden ServerBuilds de beste host waarbij wij tot nu toe hebben gezeten en het panel is ook heel goed in elkaar gezet waardoor het veel beter is geregeld dan met het MultiCraft panel! Jammer genoeg was onze server nog in opbouw waardoor we geen donaties hebben kunnen ontvangen en dus helaas moeten stoppen met de server omdat we deze maand niet meer kunnen betalen. Wij raden jullie alsnog een server van ServerBuilds aan! SERVERBUILDS = GOEDE SERVICE!

10

Door: Tony | Datum: 04-06-2017

Zeer tevreden over de server, direct geleverd en ik kon meteen aan de slag. Ook de configuratie is makkelijk en uitgebreid. Vooral handig dat de configuratie simpelweg de config file is.

9

Door: Carlo | Datum: 01-06-2017

Ik vindt dit in mijn ogen 1 van de beste minecraft hosting website!! GEEN grap! Mijn IP laat ik liever niet achter want hij is nog niet af snap je. Ik wil mensen het laten zien als het af is snap je dat? Maar echt ik heb nu 3 servers. 1 dat is proxy die de 2 servers bungeecord. Die ze aan elkaar verbind laat ik het zo zegen. Maar sowieso ga ik meer servers kopen ik ga het opbouwen naar een goeie server en hoop veel spelers! IK VINDT SERVERBUILDS DE BESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: Wat bedoellen jullie met : Mogen wij je review gebruiken op onze website?

laat ff weten dan zeg ik wel ja of nee

9

Door: Sem | Datum: 31-05-2017