facebookpixel

Reviews

U kunt hier een greep van de meest recente reviews vinden van onze klanten.

Zeer goed en snel betaald, alleen de uitleg van een server mag wat uitgebreider. Voor de rest heel goed!

9

Door: Riley | Datum: 21-08-2017

Goed lopende server, was alleen wel effe moeilijk uitzoeken hoe ik het deed met een eigen map erin uploaden met die extra site. Verder top server Dankje wel

7

Door: douwe | Datum: 21-08-2017

Ik koop al meerdere jaren servers bij serverbuilds.
Ik heb bijna zelfde product een jaar achter elkaar gehad, en dat beviel erg goed.

Ik heb nu de Melon, die bevalt erg goed.
De Srv's en de FTP zijn geweldig.

De Support is uitstekend.
Ik heb wel eens gehad, dat mijn server geddossed werdt, of andere storingen. ( heel soms, bijna nooit )
Die jullie meteen binnen 30m oplosten. Met geweldige service.

Sander.

9

Door: sander | Datum: 21-08-2017

Tot nu toe 0,0 buggs/glitches of andere klachten gehad. Het paneel is heel simpel en handig. Veel beter dan andere hosts!!

10

Door: Tulin | Datum: 19-08-2017

Super eenvoudig

10

Door: Lex | Datum: 19-08-2017

Ik vind het console echt goed en de contact mensen reageren snel! Hoop dat hier meer mensen komen.

8

Door: Rik | Datum: 18-08-2017

Hele fijne host geen problemen en heel goedkope ik raad het iedereen aan en met eventuele problemen ze helpen je altijd en geven snel goeie hulp

Gr Rens

10

Door: Rens | Datum: 17-08-2017

Geweldig en gemakkelijk! Support is super.

9

Door: nick | Datum: 13-08-2017

Het is een goede host. Maar ik heb soms wel wat lagg gehad in de host. Geen reclame, geen advertenties! Super tof vind ik het!

8

Door: Jayden | Datum: 13-08-2017

10

8

Door: elvis | Datum: 13-08-2017

10

10

Door: elvis | Datum: 13-08-2017

Goede server

9

Door: jevgeni | Datum: 11-08-2017

Prima, zoals altijdd.

9

Door: R | Datum: 09-08-2017

Het is een super hoste je kunt er een ip bij krijgen na keuze en het team is ook super aardig :D

10

Door: Didier | Datum: 09-08-2017

top hosting geen lag goede server goede prijs veel opties ik gebruik serverbuilds voor een prive server het kan veel aan misschien ga ik later een server netwerk beginnen op serverbuilds zit erover te denken echt top

10

Door: jordy | Datum: 06-08-2017

Ze te vrede en goed servies

10

Door: Demi | Datum: 06-08-2017

Cool

8

Door: kristan | Datum: 06-08-2017

Snelle servers, fijne panel!

7

Door: Floris | Datum: 04-08-2017

Snel en goedkoop tarief in verhouding met de snelle server

10

Door: Stan | Datum: 02-08-2017

Voor iedereen die een MC server nodig heeft: kies ServerBuilds!! Goedkoop en toch goede kwaliteit met een zeer uitgebreid controlepaneel. Zeker een aanrader! 10/10!

10

Door: Ryan | Datum: 02-08-2017

De server doet het goed ik heb nog geen problemen gehad. De server was ook makkelijk dn snel ingesteld. Het console is ook goed overzichtelijk, het is makkelijk om plugins te uploaden en het donatie systeem werkt ook nog steeds goed die is ook erg handig.
Het enige nadeel van serverbuilds is dat de support vaak erg traag reageert vergeleken met andere hostings. Het is ook jammer dat de prijzen wat duurder zijn geworden hoewel je er wel veel voor terug krijgt.

9

Door: Erik | Datum: 01-08-2017

Ik, als 3 week lange gebruiker van serverbuilds, kan je garranderen dat Serverbuilds leuk en betrouwbaar is. Ik heb nog NOOIT storingen gehad met mijn 1 GB server en ben erg tevreden met mijn aankoop. Serverbuilds bedankt hiervoor :)

10

Door: Tulin | Datum: 31-07-2017

Bij serverbuilds heb ik nog geen problemen ondervonden, de prijs kwaliteit is zeer goed. En ik en mijn vrienden kunnen dus leuk normaal op de server spelen. Dus 10/10

10

Door: robin | Datum: 31-07-2017

Werkt perfect!

8

Door: david | Datum: 31-07-2017