facebookpixel

Minecraft 1.16 de Nether update 5804x bekeken

Dansende varkens dat is een van de vele toevoegingen die Mojang heeft gedaan in de nieuwe update van Minecraft.

Minecraft 1.16 zal de boeken in gaan als de grote Nether update! Hieronder staan de nieuwe features die zijn toegevoegd:

Piglin Minecraft

VERKEN DE DONKERE KANT VAN MINECRAFT

In een wereld verder nog dan de Bovenwereld, wacht een oud rijk dat nog niet is verkend door de meeste spelers—tot nu toe. De Nether-update staat garant voor actie in een sowieso al energieke dimensie met nieuwe biomen, mobs en blokken.

Netherite block Minecraft

ONTDEK NETHERITE

STERKER DAN DIAMANT

Puur Netherite —het sterkste en duurzaamste materiaal in Minecraft— is er niet meer. Piglins hebben het allemaal op gemijnd. De enige manier om het nu nog te krijgen is om Netherite-scrap uit Ancient Debris te halen.

Piglin Minecraft 1.16

BEREID JE VOOR OM TE VECHTEN OF TE RUILEN MET DE PIGLINS

Piglins kunnen knorrig zijn, maar ze zijn wel bereid om items met je te ruilen als je de juiste waren meebrengt. Blijf vooral aan hun goede kant!

Hoglin Minecraft

BLIJF UIT DE BUURT VAN HOGLINS

OF JAAG OP ZE!

De snuitigste, lekkerste mob in Minecraft! Blijf uit de buurt van de Hoglins, of jaag op ze als je durft. Benader ze voorzichtig.

Traget block Minecraft

HET DOELBLOK

Heb jij ooit je Redstone switches flexibeler willen maken? Probeer het Doelblok!

Minecraft 1.16 server uitproberen? In ons paneel kan je de nieuwste versie nu al spelen! 1.16 Release Candidate 1 is beschikbaar in ons paneel zodra de eerste officele build uit is zullen wij deze direct toevoegen in ons systeem!

Minecraft Server Kopen

Eigen Minecraft server kopen?

|