facebookpixel

Gigantische Upgrade: Meer Snelheid, Meer Kracht! 1205x bekeken

We hebben geweldig nieuws dat we niet kunnen wachten om met jullie te delen: onze server infrastructuur heeft een flinke upgrade gekregen!

We hebben de laatste tijd achter de schermen hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jullie allemaal een nog betere game ervaring hebben bij het gebruik van onze diensten. 
 
Wat houdt deze upgrade in?
We zijn enorm enthousiast om aan te kondigen dat onze servers een complete upgrade hebben ondergaan. Wat houdt dit in? We hebben onze serverinfrastructuur overgezet naar de nieuwste AMD Ryzen-processoren en superieure NVMe SSD-opslag. Dit vertaalt zich naar een spectaculaire kwaliteitsverbetering van maar liefst meer dan 250%!
 
Deze upgrade stelt ons in staat om jullie nog beter van dienst te zijn en jullie de hoogwaardige service te bieden die jullie verdienen. We zijn vastbesloten om jullie de best mogelijke ervaring te bieden en deze upgrade is een belangrijke stap in die richting.

 
 
Om de upgrade te vieren kan je nu profiteren van 50% korting op alle Minecraft servers gebruik de code "50OFF" voor 50% korting op jouw Minecraft server of Minecraft server verlenging


Actie geldig t/m 31-08-2023.

|