facebookpixel

FAQ - Votifier

Wat is Votifier?
Votifier is een Bukkit plugin die zorgt dat er een signaal word gestuurd naar de server en zo bijvoorbeeld vote rewards kan geven als diamonds e.d. Dit zorgt ervoor dat spelers gaan stemmen voor je server. Zodat je server bekender word, en je meer players kan krijgen op je server!


Hoe werkt Votifier?
De stappen die je moet volgen staan hieronder. Vul dit goed in, Anders werkt de connectie niet!

1. Download de plugin.
2. Stop de plugin in het plugins mapje van je server en reload/restart de server.
3. Ga nu weer terug naar je plugins map en zoek naar het mapje (niet de jar file) van Votifier en open het.
4. Open in het votifier mapje het mapje config.yml en open het, nu ga je zoeken naar je poort dit zal als default 8192 zijn, Mocht je geen reward krijgen, Zet hem dan naar 8193.
5. Ga naar de serverlijst, nu gaan we votifier aan zetten. Hierbij zal je deze dingen moeten invullen: Votifier poort, IP en Public key. Hieronder staat uitgelegd wat het inhoud.
6. Als het goed is zal er nu een bericht komen in de serverlijst dat de conectie gelukt is. Votifier werkt nu. Nu moet je nog de listener toevoegen om een reward te geven.

Votifier IP - Dit is gewoon je normale server ip dus deze vul hier in
Votifier poort - De poort die je net hebt gekopieerd plak je hier in
Votifier public key - De speciale beveiligings sleutel voor jou server, deze is te vinden het mapje van Votifier -> Ga naar de map ''RSA'' -> Open het bestand public.key. Hieronder staat jou votifier sleutel.

Listener toevoegen?

Natuurlijk is het de bedoeling dat je spelers een reward krijgen, dit is dan ook mogelijk met een zogeheten 'listener' wat hij simpel weg doet is het geven van items/money aan speler. Je kan listeners vinden op de website www.dev.bukkit.org

1. Download een listener en ga naar het mapje van Votfier.
2. Plaats de listener in het mapje 'Listeners' en reload je server.
3. Als het goed is krijg je nu in je votifier map een extra config file waar je alles kan configureren voor de desbetreffende listener.
4. Alles ingesteld? Reload nu nog een keer en votifier zal nu volledig werken!
Door: Ringo
Datum: 02-07-2013
Gelezen: 7,867x