facebookpixel

Kwaliteitsslag & VPS! 3111x bekeken

Beste klanten,

Zoals jullie gemerkt hebben zijn we de laatste paar weken flink druk geweest met grote wijzigingen. Denk aan MineBuilds welke volledig verhuist is naar ServerBuilds, en daarmee ook de support-loze servers opgeheven zijn. Dit is niet zomaar, we zijn druk bezig met een grote kwaliteitsslag en dit nieuwsbericht bevat wederom weer nieuws omtrent deze kwaliteitsslag.

Wij zijn alle Minecraft servers langzaam aan het migreren naar nieuwe dedicated servers, dit heeft als reden dat we een stuk hogere kwaliteit willen gaan aanbieden. Je zult vanzelf een e-mail krijgen welke datum je server omgezet gaat worden, wij verzorgen de gehele verhuizing voor je. 

Deze nieuwe dedicated servers zullen aangesloten zijn op nieuwe infrastructuur, welke veel stabieler is daarnaast is de infrastructuur beter beschermd tegen (Distributed) Denial of Service aanvallen dit leid tot een hogere uptime voor klanten een betere ervaring voor spelers. Helaas komt het verhogen van de kwaliteit ook met hogere prijzen, hierdoor zijn we genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Daarbij zullen we het aanbod van SSD servers gelijk ook uitbreiden met meer keuzemogelijkheden.

We begrijpen dat niet iedereen deze kwaliteitsslag noodzakelijk vindt en al helemaal niemand blij is met hogere prijzen. Maar wij als ServerBuilds zijnde willen graag achter onze producten staan en we hebben besloten dat dit alleen kan als we de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom hopen we dat jullie onze keuze begrijpen.

Tegelijkertijd met deze prijsverhoging lanceert ServerBuilds VPS'en! Echter we blijven druk bezig om onze kwaliteit nog verder te verhogen, verwacht daarom de komende tijd nog veel zichtbare maar vooral ook veel onzichtbare updates waardoor de kwaliteit van onze diensten nog verder omhoog gaat.

|