facebookpixel

Minecraft 1.15 Buzzy Bees 7740x bekeken

Minecraft 1.15

Minecraft 1.15: de “Buzzy Bees” update!

Op 10 december 2019 heeft Mojang de nieuwe minecraft update uitgebracht! Minecraft 1.15 is gericht op het oplossen van bugs en het verbeteren van performance. Maar dat is zeker niet het enige! Mojang heeft namelijk ook nieuwe mobs, blocks en items toegevoegd aan het spel.

Wat is er nieuw?

1. Mojang heeft Bijen toegevoegd, deze bijen spawnen in speciale bijenkorven die automatisch gegenereerd worden in willekeurige bomen, net als in het echte leven houden de bijen van bloemen. Bijen zullen je dan ook volgen als je een bloem in je inventory vasthoud. Bijen kunnen boos worden op spelers en spelers aanvallen. Hun ogen worden dan rood. 

2. Bijenkorven zijn het nieuwste blok in Minecraft. Meerdere bijen kunnen in het blok verstoppen zoals silverfish en wanneer een speler dit blok breekt zullen de bijen boos worden en de speler aanvallen. Bijenkorven kunnen gevuld worden met honing door bijen.

3. Honeybottles zijn een nieuw item in Minecraft. Je kunt een fles met honing krijgen door met een leeg glazen fles op een volle bijenkorf te klikken. Honeybottles zijn een type eten in Minecraft. Je kunt ze stacken tot 16 items en ze vullen 6 voedsel HP aan.

4. Honingblokken zijn toegevoegd aan Minecraft. Een honingblok is een variatie op een slijmblok. Op een honingblok kun je minder hoog springen dan op een normaal blok, en het kan gebruikt worden met pistons. Honingblokken kleven niet aan slijmblokken. 

Buzzy Bees

5. Je kunt nu eten in creative mode! In creative mode kun je niet doodgaan van honger maar je kunt nu wel eten. Leuk voor op servers, zodat Admin’s met spelers mee kunnen eten zonder van gamemode te veranderen. 

6. Je kunt Iron Golems nu repareren met Iron! Je kunt zien wanneer een Iron Golem beschadigd is en je kunt deze healen met Iron Ingots voor hij dood gaat.

Minecraft 1.15

7. Je kunt nu sneaken zonder shift ingedrukt te houden. Dit is een setting die je aan kunt zetten in je controls. 

8. Er zijn nieuwe gamerules toegevoegd aan Minecraft. Zo kun je nu respawnen zonder death-screen, of drowning-damage uitzetten. 

9. Redstone kan nu een bel af laten gaan. Handig voor een deurbel of om een kerkklok op afstand te bedienen. 

10. Vuurwerk kan nu horizontaal afgevuurd worden door een dispenser.

11. Er spawnen nu standaard ook Baby-mobs zoals schapen in de Minecraft wereld.

12. Je kunt overdag je spawn zetten door op een bed te klikken, je hoeft dus niet meer te wachten tot het dag wordt.

De nieuwe Minecraft update heeft super veel leuke voordelen en voegt een hoop goede veranderingen toe aan het spel. Deze wijzigingen maken het nog leuker om te survivallen en te overleven in game. Wil jij samen Minecraft 1.15 spelen met je vrienden? Bestel dan nu een Minecraft server bij ServerBuilds! Wij zorgen voor alle techniek zodat jij met je vrienden lekker kunt survivallen.

|