facebookpixel

Minecraft 1.16: “De Nether Update” 5150x bekeken

Minecraft 1.16

Minecraft 1.16: “De Nether Update”

De Nether is toegevoegd aan Minecraft in 2010, toen voor het eerst nether portals geïntroduceerd werden aan Minecraft. Daarom heeft de nether ondertussen wel behoefte aan een update. Binnenkort komt Mojang met de 1.16 update van Minecraft, en er is een hoop veranderd! 

Wat kan ik verwachten? Minecraft 1.16 zal een hele hoop veranderingen meebrengen. Zo worden Zombie pigmen officieel vervangen door Zombie-Piglins. Een Piglin is een nieuw type mob gelijk aan een villager, alleen met iets meer opgekropte woede. Ook zullen er nieuwe blokken en biomes komen in de nether! Zo hebben we een basalt biome, die is opgebouwd uit vulkanische as, waar magma-cubes zullen spawnen en leven.

Minecraft server kopen 

Ook zal er een nieuwe mob zijn genaamd de Strider, een strider is een klein diertje dat op lava kan lopen. Striders kunnen bereden worden net als een varken, alleen dan over het lava! Dit is dus een top manier om snel van A naar B te komen in de nether! 

Minecraft 1.16 nether update 

Er is nog een mob toegevoegd in 1.16, namelijk Hoglins! Hoglins en Piglins leven samen en baby Piglins kunnen op Hoglins rijden. Een Hoglin is te vergelijken met een klein neilpaard of een baby-olifantje. Alleen dan voor de nether.

Minecraft 1.16 update 

Al met al zijn we enthousiast voor deze nieuwe update, we denken dat de nether hierdoor een leukere wereld wordt om in te spelen, met meer avontuur en meer te verkennen. We zullen 1.16 dan ook direct toevoegen aan onze Minecraft Jar selectie wanneer deze update uitkomt. Ook kun je nu al de laatste Snapshot uitproberen via ons systeem! Hou jij ook van van Minecraft? Bestel dan nu een Minecraft server bij ServerBuilds! Wij zorgen voor alle techniek zodat jij met je vrienden lekker kunt spelen.

|