facebookpixel

Minecraft Dungeons komt eraan! 4201x bekeken

Minecraft Dungeons

26 Mei 2020 komt Minecraft Dungeons uit. Dungeons is een totaal nieuw spel die zich afspeelt in het Minecraft universum. Er is al een hele hoop te vinden over Minecraft Dungeons op YouTube. Dungeons zal Minecraft meer richting de RPG / Adventure-games sturen, of er multiplayer servers zullen zijn is nog niet bekend.

Wat kan ik verwachten?
Minecraft Dungeons is een spel vol met avontuur en magie, zo heb je verschillende items, mobs en wapens die je nog nooit in Minecraft gezien hebt. Er is nog een hoop onduidelijk over het spel. Wel weten we dat het totaal anders is dan het Minecraft dat we al gewend zijn.

Minecraft 1.16

Deze mysterieuze game zal een hele hoop avontuur meebrengen naar Minecraft, Dit opent natuurlijk ook weer onze ogen voor nieuwe mogelijkheden en creativiteit in het normale spel. Misschien zullen de developers van Mojang ook wel functies uit Dungeons naar Core Minecraft brengen. Wie weet?

Minecraft server kopen

Minecraft Dungeons ziet er in ieder geval uit als een leuk spel! Wij gaan het zeker uitproberen als het uitkomt! Je kunt Minecraft Dungeons nu al pre-orderen en Minecraft Dungeons kost net als Minecraft de redelijk goedkope prijs van $20,-

Minecraft Dungeons mobs

Wij zijn super enthousiast over Minecraft Dungeons, maar het zal het normale Minecraft niet vervangen. Het is nog onduidelijk of we ├╝berhaupt veel kunnen bouwen in de nieuwe game. En dat is toch een beetje waar Minecraft om draait!

Hou jij ook van van Minecraft? Bestel dan nu een Minecraft server bij ServerBuilds! Wij zorgen voor alle techniek zodat jij met je vrienden lekker kunt spelen.

|