facebookpixel

Minecraft Storymode... Op Netflix? 2439x bekeken

Minecraft Storymode Netflix

Wist jij al dat Minecraft Storymode naast een game ook een Netflix serie is? In deze serie kun je het verhaal van de hoofdpersonen in Minecraft Stoymode op een interactieve manier volgen. Zo beïnvloeden de keuzes die jij tijdens het kijken maakt de loop van het verhaal. Supertof natuurlijk!

Wat kan ik verwachten?
Minecraft Storymode is totaal anders dan het normaal spelen van Minecraft. De animaties zijn gedetailleerd en grappig, het is zeker een leuke serie om thuis te kijken. Maar het kan het echte Minecraft spelen natuurlijk niet vervangen.

Minecraft Hosting

Minecraft Storymode is uitgebracht door een ander gamebedrijf dan Mojang. Namelijk Telltale games. Daarom kun je duidelijk zien dat het een andere feel heeft dan core Minecraft. De officiële Minecraft Storymode game is sinds 25 Juni 2019 beëindigd, daarom is Netflix nu de enige plek waar je kunt genieten van Minecraft Storymode!

Minecraft

In totaal zijn er 2 seizoenen gemaakt waarvan er 1 op Netflix staat. Het eerste seizoen bestaat uit 8 interactieve episodes. Uiteraard heb je wel een geldig Netflix account nodig om de serie te kijken.

Hou jij ook van van Minecraft? Bestel dan nu een Minecraft server bij ServerBuilds! Wij zorgen voor alle techniek zodat jij met je vrienden lekker kunt spelen.

|