facebookpixel

Reviews

U kunt hier een greep van de meest recente reviews vinden van onze klanten.

Zeer goede en snelle bediening geen problemen met de server geen lagg echt een goede server voor zoon prijs

10

Door: Jeroen | Datum: 11-11-2016

De server heeft een zeer snelle verbinding. Ik heb nog geen lag gehad, zelfs wanneer er meer mensen dan aanbevolen online zijn. De custom console werkt zeer goed, en heeft erg handige functies die het nog makkelijker maken om je eigen server te beheren. Kortom, een kwalitatief zeer goede server en echt het geld waard.

9

Door: Max | Datum: 11-11-2016

Leuk

10

Door: Mathias | Datum: 09-11-2016

heel tevreden over het serverbuilds team!!

9

Door: Mathias | Datum: 09-11-2016

ik vind de uitgever goed. ze geven je tips als je dit echt nodig heb. verder vind ik het erg voordelig. je kunt veel uitleg vidio's vinden op het internet!

8

Door: Koen | Datum: 09-11-2016

echt super geweldig wat een server

10

Door: Bart | Datum: 09-11-2016

Werkt goed, kan mods runnen. Haalt het spelers aantal makkelijk zonder lag.

10

Door: Dylan | Datum: 09-11-2016

Mijn ervaring met serverbuilds is al best veel, ik heb nu al zo'n 3 maanden een server en ik blijf maar verlengen, laatst heb ik hem zelfs ge├╝pgraded, super tof!

9

Door: Dimitri | Datum: 09-11-2016

Ik vind serverbuilds enorm goed, geen problemen met mijn server, alles loopt prima! Heel wat mensen zeiden dat serverbuilds slecht is en slechte ervaringen meebracht maar jullie hebben zeker weten het tegendeel bewezen, ik blijf graag nog langer bij jullie aangesloten!

- Jesse van der valk

8

Door: Jesse | Datum: 08-11-2016

Zit inmiddels al een paar jaar bij Serverbuilds, tijdje terug de server verlengt en zoals gewoonlijk werkt het weer prima!
Gebruikersvriendelijke interface en ruim genoeg mogelijkheden voor welke server je ook maar wilt maken!
Heb tot nu toe nog geen betere host gevonden, prijs kwaliteitsverhouding is super!

9

Door: Marcel | Datum: 02-11-2016

Erg tevreden

9

Door: Jurrie | Datum: 01-11-2016

Heele goede hosting

10

Door: bob | Datum: 01-11-2016

Serverbuilds is een goede hosting voor men die wat minder te besteden heeft zeker een aanrader

9

Door: Quinn | Datum: 01-11-2016

Het is een super awesome servertje en een nice hosting bedrijf

Groetjes
Randy :)

8

Door: jeremy | Datum: 31-10-2016

Goede service, server is in 1 seconde gereed en je kan er gelijk mee aan de slag, ook bij een storing goede hulp! Console is makkelijk te bedienen en heb er geen enkel probleem mee!

9

Door: Bastiaan | Datum: 31-10-2016

MineBuilds..

Ik kan hele lange , diepgaande review doen.. Maar ik zie de nood hier niet van.
Ik kan deze Host iedereen aanraden want de prijzen vallen goed mee tov. de kwaliteit .
De support die het bied is meer dan OK.

Kortom : Een aanrader voor iedereen die een eigen server wilt!

Een dikke 10/10!

10

Door: Yves | Datum: 31-10-2016

ServerBuilds is ideaal voor de startende serverowner, alles is makkelijk te configureren. Zelf gebruik ik nu MineBuilds, omdat ik zelf al meer ervaren ben met de Minecraftservers en op deze manier voor een lagere prijs mijn server kan hosten. Alles wat ServerBuilds biedt is geweldig, gratis subdomains, een shopsysteem en nu zelfs een eigen serverlijst. Top!

9

Door: Bram | Datum: 31-10-2016

ik vind het heel makkelijk om de server te bedienen in de console, want het is goed overzichtelijk. het is dan ook erg makkelijk om errors te zien.

9

Door: Dylan | Datum: 30-10-2016

Beste Teamspeak die er bestaad!

10

Door: Therestation | Datum: 29-10-2016

Het is een ZEER GOEIE Hosting Alles werkt GOED! Snelle Support Server is ook snel zat ookal heb je de laagste ram!
IK BLIJF VOOR ALTIJD HIER!

8

Door: Therestation | Datum: 29-10-2016

3e server bij MineBuilds bevalt me altijd prima!

9

Door: Davey | Datum: 29-10-2016

De server werkt goed weinig lagg ( met extreem zware plugins op 1.7.2 wel) voor de rest kan deze server bij mij een skyblock wereld, plotme, en factions wereld aan. Soms ook een puzzle event map erbij. Je hebt dus veel voor weinig hier zeker een aanrader.

9

Door: Erik | Datum: 28-10-2016

Een super host! Host al meer als 2 jaar bij jullie en heb er nog steeds plezier van!

10

Door: Tim | Datum: 28-10-2016

Het is heel eenvoudig en handig om te gebruiken alle nederlandse banken zijn beschikbaar en voor deze prijs zo snelle hulp en goeie kwaliteit is niet te geloven! Ik ben zelf een trouwen en tevreden klant.

9

Door: Tycho | Datum: 28-10-2016